FALSTERBO

om exakt en vecka sitter vi nog i falsterbo! mysigt.
blir lite saker att inhandla fast bara småsaker, tycker det är onödigt att köpa dyra skit eftersom jag bara har 2 och ett halvt ponnyår kvar. tyvärr

199:- (kl-strumpor)


749:- men finns på hööks för 99:- fast i en annan längd, kan inte vilket som e godkänt så får snacka me mamma.


199:- (cob lr full) ej swarovski eftersom jag redan har ett sådant och dom är svindyra! haha


29:-


349:- (full) + ett snyggt schabrak till det


sen är ju det mesta, eller iaf en del rea på i f-bo, så ja får väl hoppas på det! ;)

nu blev det massa hestsaker.. förlåt!

aja, gött me sommarlov har solat tisdag-onsdag och lite färg har man ju fått, men vill fortfarande få en djupare färg som ja aldrig får:( bajspådet.

aja pusshej!

smoke weed everyday

smoke weed everyday - snoop dogg ft Rasmus Hedegaard







halloj, julia e hemma igen! har inte gjort ngt annat än solat idag sen ja kom hem, sjukt skönt väder asså. tyvärr blir man ju inte skitbrun utan ba lite sudär kämpande brunt.. 
aja, sommarlovet har börjat bra tycker jag, midsommar var också mysig! får hoppas att det fortsätter lika bra, fast nästan bättre, känner ja på mig!
 
kort inlägg för ja e så fett trött så ja snart gräver ner mig, ska ba träna först innan ja går o lägger mig sen ska ja sova läänge! 

puss 

hehe...

Lovar lite förmycket fast att jag aldrig upd den här bloggen ;) Men jag orkar verkligen inte upd två bloggar! Man kommer inte på vad man ska skriva. Jag menar jag kan ju inte skriva exakt likadant i båda! Har ingen fanstasi när det kommer till bloggande tyvär! Och de där bilderna kommer ni få vänta lite till med för jag har jobbat hela dagen och orkar inte! :s


Bästa bilden jag någonsin tagit på julia! Iaf den roligaste? ;)

Vissa har jobbat hela veckan till skillnad från andra!

Jag har inte glömt bort bloggen. Men som sagt så har jag en annan blogg också, som jag uppdaterar i första hand. Ochefter som jag har gått upp klockan 6 på morgonen och slutat jobbet 4, så har jag varken haft tid eller ork att upd den här bloggen. Har knappt uppdaterat min egen blogg. Och jag jobbar samma tider nästa vecka.

Men om några timmar ska ni få en bildbomb från midsommar kan jag lova! Och ni kommer älska den;) Midsommar spenderades med Julia, Amanda och några till!


lösnaglar ej okej

hej igen, ska skicka massa sms till lina nu så hon iaf kan tänka på att denna bloggen faktiskt finns!;) för ja ska nämligen ner t varberg alldeles strax, eftersom det var ngt konstigt så blev det helt fel och ja kom inte iväg, men nu har ja funit det rätta me lite små jobbiga skitsaker, men det funkar. det har ja tagit reda på iaf.. haha.
så stannar ja där under ngra dagar så kommer ja hem sen igen och då har mirre och arre dragit till bosninen.. ha det bäst guys!♥ så får ja inte se er på typ en månad eller ngt, inte okej!;)

så nu hoppas ja på att det blir fett mke sol så ja kan sola o bada v havet, hihi, den beachbodyn som ja vill ha kan iaf få va brun, liksom alltid ngt(?) ;)

satte på lösnaglar igår, så här många är kvar.

alla andra på den andra handen är borta, det kallas kvalité! not.
dessutom orkar ja inte sätta på ngra nya så ja får gå runt me lite naglar här och där, resten ligger ju utspritt överallt här hemma och på massa andra ställen, haha!

aja pusshej, hoppas ni har haft en bra midsommar och att det fortsätter lika bra! puss julia

breathe for me too baby, without you Im nothing

.

watcha got

http://www.youtube.com/watch?v=NzSAzuv1_Rs

dessies nya låt är faktiskt riktigt bra, fast remixen är bättre!

like i love you - R.I.O

tack för igår amanda, lina, mirre, martin, arre, adde, oliver o ni andra. allt blev inte som det hade tänkt sig men vi hade iaf mysigt igår tycker jag♥! tack för de! sen orkar ja inte me att mitt hår e så slitet , börjar snart gräva ner mig.. måste klippa mig o vill inte ha kort hår. bajs. 
inte mitt hår på bilden, men det ser väl nästan ut så känns det som, men konstigt nog gör plattången att det ser mindre slitet ut..?
 

imorgon äre midsommar♥ wie, blir nog ut t lina och grilla o käka sen in t stan o ha lite roligt me kompisar, vi får se, det blir som det blir, men vi håller iaf ihop, amanda o lina!;) ska nog göra en sån där fin sommarkrans och allt, men ja vet inte vad ja ska ha på mig, kämpigt!:( hahah pust..






puss/eran julia

outfit






flätat linne bikbok 100:-
bh h&m 129:- (trorja)
byxor veromoda 200+ :-
flätat skärp (ngnstans och ngt pris...)

har inte fixat håret ännu, lockigt och allt.. blä.
men så fort pappa kommer hem me plattången så blire bra!:-D

vacker utan spacker, only in ur dreams...

ska börja fixa mig nu sedan blire att spendera kvällen med lina, mirre och adde vad ja vet, mys.
och ja måste verkligen sluta åka upp till donken nu, blir ju alltid så på sommarlovet
menmen, det ska vi ändra på, iaf liten förändring, man kan ju gåå dit! så går man bort det sen på hemvägen (kan man ju låtsas iaf) där försvann beachboudyn 2011 kände jag..

aja puss och kram på osminkad chey!

hehe

inköp?


OJDÅ

HEEEJ, uuursäkta för dååålig uppdatering.com
heheheh, meen lina verkar ju har glömt bort att denna bloggen finns men det har inte jag, bara att ja inte har orkat, men orkat tänka att lina ska göra det har ja gjort men det har inte hänt... aja, nu ska vi inte klaga här;) fööör liksom det är sommarlov, och livet känns perfekt igen, tur det, annars vet man ju inte vad man hade gjort... haha, åkt iväg och skitit i det?:D nejdå, man är ju duktig hihi;)

till helgen äre ju miiidsommar och halva sverige är i h.stad? eller? haha, inte ja iaf, ska fira fredagen me lina ngnstans, kanske skogen om vi har tur? sen på lördagen drar ja till varberg och min underbara pojkvän! seen blirja nog där ett tag.

btw, snart äre FALSTERBO, men äre regn vill ja inte dit.. haha jodå men det blir mke kallare, blötare, tråkigare, geggiare(stavningen kändes perfekt) osv... inte lika asbra;)

mke skrivande inga bilder, ni gillar't!

aja dom kommer puss

TOMORROW IS THE DAY

HEJ
SAN
HOPP
SAN

MEN
TYVÄRR
HEJ

SKOLAN




AVSLUTNING IMORGON<3


ÖH?

hejsanhoppsan
jag har tråkigt...
imorogn är det skola och sen ärdet avslutningsmiddag, skitmysigt! kommer nog bli ett fint minne hoppas jag:)

sen på onsdag ärde typ klassföreståndaredag och då blire la film och ngt gott till, o sen skolavslutning på torsdag, skitskönt. sen fiiiiiest på kvällen, aznaice;)

julia älskar musik hihi




DÅLIG UPPDATERING, FÖÖÖRLÅÅÅT!..

asså jag och lina är lika dåliga på att komma ihåg den här bloggen, och tråkiga inlägg också hahah! MEN för att göra det lite roliiigare så startar vi en frågenstund om ngra dagar och låter er skriva frågor under ngra dagar, för vi skriver ju egentligen inget ni kanske vill veta, så fråga på när det väl kommer ut, det märker ni. haha.

aja, soft dag idag iaf, bestämde inför klassfesten också, blir nog mysigt, en sista gång me klassen liksom:)
 
SEN SOOOOOOMMMMARLOOOOOOOOV♥♥♥

har haft en riktigt mysig helg med andré, och vad lina har gjort har jafan inte en aning om:D ahha aja,
ja och lina för inte så många dagar sen!

'

älskar dig!

Z<3

TILLBAKS, frisk och stark!;) ahah.
helgen har varit super, lika bra som alltid med er 3:D
startade tre LB, eftersom hon nyss varit sjuk och så, så fick hon ta det lugnt, men var nolla i alla grunderna o hade ett ner i omh i 2 av de, o kom 7 i den ja va dubbel0 i, fejn polle♥

du är bäst, önskar att ja fick ha dig längre än bara året ut..<3


galen är hon, men fint hoppar hon!;)

idag, onsdag, är vi leeeeeeeeediga, aaaaasgött!! och imorgon blire klassresa me alla 9.orna, kuul.
sen bara 3 dagar t i grundskolan, äääntligen slut sen:D:D

i helgen blire att softa, hoppas att andre kommer hit osv.. hahaha

btw, lina, du gjorde min dag igår!;)<3

mitt minne kan ju diskuteras...

Hehe oj vad mycket upd det var här då! (a) Men ska inte skriva ett helt inlägg om det nu...

Dom här 5 dagarna har varit riktigt sköna! Fint väder med 25-30 grader varmt varje dag. Det kunde inte blivit så mycket bättre! ;) Lr jo,  Julia kunde varit hemma men nej, hon åker till öland (?) och lämnar mig här :( Men det var varit okej det med som sagt!!

Har solat och badat varje dag utan att ha blivit särskillt brun. Men det har jag väl min bus till ;) Ikväll kommer väl Julia hem och upd(?). Och imorgon börjar skolan...men det är ju 4,5 dag kvar så jag ska nog kunna stå ut.



Akta er för övningskörande bilar...det kan vara jag

Någon mer än jag som har märkt att jag har svårt för att upd 2 bloggar? ;) Nu hade jag helt glömt bloggen för några dagar ;s

Iaf så har jag varit ute och övningskört hur långt som helst idag! Första gången jag körde i 80 idag med. Läskigt hehe;) Om inte annat så tyckte nog hunden det. Stackarn som hatar att åka bil normalt sett hade väl panik idag hahah! Nej då...så rädd var han nog inte *peppar peppar*
Vi körde iaf till Toftaholm camping och hälsade på Morbror och Morfar med fler!:)

Ska ta ett dop i polen nu tror jag...om det inte är för kallt hehe(a)



//Lina


Im unhappy when I'm not with you, and the moments I'm with you are lesser than without

HEJ jag drar och tävlar hela helgen och hare trevligt, ni andra får ha det så gott här hemma så fixar lina (förhoppningsvis) uppdateringen;)!


chao♥


texten har inget med rubriken åh göra!:)

BLONDIE

NU ÄR JAG REDIGT BLOND, HAHA.
kan säga att lina var nervös när hon färgade det, tänk så blire fläckigt?! om ngt händer så bjuder jag på en gratis brun färg!!
haha naw;)

så här blev det.


ska ut t lina om en stund o så ska vi baka ananaspajjjjjjjjj muuuuuuuuums!
imorogn drar vi o shöööpppar, hejdå!:D

RSS 2.0